Passersystem

Säkra lösningar för dig och din personal

Vi levererar ditt passersystem

Säkerhetspartner arbetar idag med de flesta större passersystemen på marknaden såsom RCO, Axema, Aptus m fl. Detta gör att vi idag kan leverera passersystem som är allt från en dörrmiljö till 65000 dörrmiljöer i samma passersystem.

Tanken med ett passersystem är oftast att man vill ersätta nycklarnas dagliga användning. Passersystemet hjälper kunden att styra tillträdet och bestämma säkerhetsnivåer på de olika dörrarna i fastigheten.

Fördelar med ett passersystem

  • Ingen obehörig kan komma in.
  • Man kan enkelt styra vem som skall ha tillträde till vilket område.
  • Om någon tappar sitt kort/bricka kan man aktivera och avaktivera kort/brickor på ett enkelt sätt.
  • Vid ett eventuellt strömavbrott påverkas inte dörrarna då passersystemet har separat strömförsörjning med batteribackup.
  • Alla händelser finns lagrade i en händelselogg.

Idag finns många kringfunktioner som enkelt kan kopplas in, t ex porttelefon, bokningstavlor för tvättstugor eller andra gemensamma utrymmen. För att få ett så enkelt handhavande som möjligt kan även sammankoppling med inbrottslarm göras. Passersystemet kan också användas för att styra belysning och ventilation vilket är bra både för ekonomi och miljö.

Passersystemet hjälper kunden att styra tillträdet och bestämma säkerhetsnivåer.

Säkerhetspartner hjälper er från projektering till installation och med löpande underhåll av ert passersystem. Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Axema

Axema utvecklar produkter inom passersystem och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare samt det nya IP-baserade passersystemet VAKA. Produkterna kännetecknas av hög användarvänlighet och robust design anpassad för nordiska förhållanden.

På Säkerhetspartner tycker vi att Axemas system är effektivt, lättarbetat och erbjuder många möjligheter. Läs gärna mer på Axemas webbplats.

Aptus

Aptus är ett fristående bolag inom ASSA Abloy som arbetar för att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i norden. Läs gärna mer på Aptus webbplats.

RCO

RCO är marknadsledande när det gäller produkter och system för elektronisk, nyckelfri låsning. Allt från avancerade passersystem som systemet R-card M5 till enkla kodlås. Läs gärna mer på RCOs webbplats.

Säkerhetspartner arbetar på följande orter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

.
Vi är SECURITAS DIRECT
Securitas Direct Partner
PROFFESSIONAL PARTNER