Kamerabevakning

Vi levererar kompletta helhetslösningar

Professionell kameraövervakning

Förutom att Säkerhetspartner säljer tekniken till kameraövervakning, levererar vi gärna en helhetslösning inom kamerabevakning (CCTV). Vi har även möjlighet att koppla övervakningskamerorna till Securitas Direct larmcentral så att möjlighet finns att få en åtgärd direkt och inte bara se vad som hänt i efterhand, se mer under Observer Direct.

Det sätt vi arbetar på grundar sig i ett besök där vi visar vilka möjligheter som finns, lyssnar av vilka önskemål som Ni har samtidigt som vi kontrollerar möjligheterna lokalmässigt för en eventuell installation. Vi hjälper Er gärna med vad som gäller ”Lagen om allmän kamerabevakning” och ”Personuppgiftslagen”. Efter besöket tar vi med oss all information ”hem” där vi syr ihop den lösning som vi anser passar Er bäst. Till hjälp har vi vår egen erfarenhet inom larm, säkerhetsbranschen och kameraövervakning. Just kamerans placering och inställning är något som vi lägger stor vikt vid, om det felar här kan det i en situation bli helt meningslöst med kameraövervakning.

Övervakningskameror

Säkerhetskameror är ett av de mest effektiva och ekonomiska alternativ som finns för att förebygga, förhindra och avslöja brott. Dessutom kan det i många fall räknas som en extra trygghet, oavsett om man bevakar en butik, en parkering eller ett fritidshus.

Idag ser de flesta människor positivt på kameraövervakning, detta har blivit ett respekterat hjälpmedel att nå målet med större trygghet för både personal och kund. Kameraövervakning är inte bara användbart för att förebygga brott och säkra bevis, den kan även vara ett bra hjälpmedel i den dagliga verksamheten t ex se vilken bil som angör lastkajen, vem som kommer på besök eller som säkerhetskamera vid ensamarbeten.

Vi jobbar med flera olika leverantörer och tillsammans har vi en mycket stor produkterfarenhet och ett brett utbud av kända varumärken.

Säkerhetspartner hjälper er hela vägen från projektering till installation och efterföljande tjänster.

TIPS:
Hos Datainspektionen kan du läsa om vilka lagar och regler som gäller för kamerabevakning inom olika typer av verksamheter.

Läs mer:

Observer Direct Kameratjänst

CCTV Security Camera operating in hospital on blur background.

Säkerhetskameror är ett av de mest effektiva och ekonomiska alternativ som finns för att förebygga, förhindra och avslöja brott.

Säkerhetspartner arbetar på följande orter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

.
Vi är SECURITAS DIRECT
Securitas Direct Partner
PROFFESSIONAL PARTNER