Observer Direct

Marknadens främsta övervakningskoncept

Företagets bästa kameralösning

Observer Direct är kameratjänsten från Securitas Direct som ser vad som händer, när det händer och till och med kan upptäcka att något är på väg att hända. Du och vi får fullt fokus på ditt företags viktigaste värden – nu ligger Du steget före.

Säkerhetspartner i Jönköping erbjuder företagsmarknadens främsta koncept för kameraövervakning. Aldrig tidigare har väktare och polis fått snabbare och mer exakt information om incidenter och gärningsmän. Observer Direct är en unik kameralösning, skapad för professionell användning.

Nu kan du och vi övervaka alla typer av händelser i realtid. Filmen lagras hos dig och vid incident även hos Securitas Direct. Efteråt kan både du och vi söka bakåt och se vad som hänt i HD-kvalitet.
Securitas Direct har länge varit marknadsledande inom larminstallationer och tjänster till företag. Med Observer Direct har vi lagt till den senaste kameratekniken och kan erbjuda en tjänst som bidrar till en ännu tryggare och mer lönsam verksamhet. Inte minst för att priset är satt för att rymmas i alla företagsbudgetar.

  • Ständig uppkoppling
  • HD-upplösning
  • Dubbel lagring vid larm
  • Funktionskontroll
  • Mina Sidor
  • Realtidsövervakning
  • Många kameraalternativ
  • Budgeterbart pris
  • Sabotagelarm
  • Skyhög uppklarandekvot

Intelligensen i och bakom kameran

Smarta kameror och mjukvaror kan programmeras att reagera exempelvis när någon rör sig otillåtet inom ett visst område. På så sätt kan kameran slå larm när en osynlig gräns bryts. Den kan också programmeras att endast larma när någon går in respektive ut ur en yta. Den här typen av videoanalyser har många användningsområden.

Överlägsen bildkvalitet i HD

Alla kameror filmar i HD och materialet lagras hos dig. Vid incident lagras sekvensen även hos Securitas Direct. Det innebär bland annat att vi eller polisen kan söka bakåt och se en händelse i HD-upplösning. Bildkvaliteten ger oss möjlighet att zooma in och studera personer eller orsaker till händelser.

Observer Direct Flex & Observer Direct Trygg

Säkerhetspartner erbjuder Observer Direct Flex med bevakning både utomhus och inomhus samt Observer Direct Trygg som är anpassad för butik & reception. Du kan läsa mer om dem på deras respektive sidor.

Observer Direct på You Tube

Observer Direct Flex

CCTV Security Camera operating in hospital on blur background.

Observer Direct är en unik kameralösning, skapad för professionell användning.

Säkerhetspartner arbetar på följande orter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

.
Vi är SECURITAS DIRECT
Securitas Direct Partner
PROFFESSIONAL PARTNER