Företagslarm

Kundanpassat efter din branch

Företagslarm med Securitas Direct

På Säkerhetspartner vet vi att behoven kan vara mycket olika från ett företag till ett annat, att kraven varierar från en bransch till en annan. Men vi vet också att vi kan vårt jobb och att en bra larmlösning i regel ligger närmare än man tror. Oftast på andra sidan av ett konstruktivt samtal. Säkerhetspartner är partner till Securitas Direct som idag står för större delen av alla installationer av företagslarm i Sverige. Vi skräddarsyr ditt larm efter företagets behov.

Teknik i framkant

Teknik som ligger i framkant och ett avtal som innefattar allt med bl a fri service och kostnadsfria väktarutryckningar så att man enkelt kan budgetera sina kostnader gör att allt fler väljer att skydda sitt företag med Securitas Direct. Lägg därtill att man har Sveriges främsta larmcentral med handhavandehjälp och teknisk support dygnet runt så är det inte svårt att förstå varför en så stor andel väljer att skydda sig med Securitas Direct.

Oavsett om det gäller kameror kopplade till larmcentral, inbrottslarm för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse, personskydd för skydd mot hot och rån, rökvarning eller brandvarning för att upptäcka en brand så tidigt som möjligt, skydd av byggarbetsplats eller uppgradering av sitt befintliga larmavtal till ett modernt avtal med fria väktarutryckningar och serviceavtal utan oförutsedda kostnader så erbjuder Securitas Direct en lösning på detta.

Personskydd

Ingen ska känna sig hotad på jobbet. Ett överfallslarm integrerat i ditt säkerhetssystem sätter din personal i ständig kontakt med vår larmcentral. Vi finns för dig!

Larmet aktiveras av dig eller din medarbetare med hjälp av en strategiskt placerad överfallsknapp. En tyst signal skickas till larmcentralen, som omedelbart meddelar polis. Finns en ansluten fotodetektor skickas även en bildsekvens. Operatören följer och spelar in hela förloppet samt förser polis med korrekt information i realtid. På larmcentralen arbetar erfarna operatörer som är vana att bedöma och verifiera inkommande larm och händelser. Väktare och polis tillkallas och förses med avgörande information.

 • Livstids materialgaranti
 • Egen larmcentral
 • Polis meddelas direkt
 • Diskret överfallsknapp
 • Lokala i hela landet
 • Rutinerade larmoperatörer
 • Uppkoppling dygnet runt

Brandskydd

Professionella rök- och brandvarnare är viktiga delar i ditt säkerhetssystem. De räddar liv och egendom när varje sekund är dyrbar.
En detektor reagerar på rök eller värme och skickar en signal till larmcentralen som omedelbart agerar. Finns en ansluten fotodetektor skickas även en bildsekvens. När signalen når larmcentralen informerar vi den som är utsedd till brandansvarig på företaget och skickar väktare. Kamerabilder kan ge räddningstjänsten detaljerad information, till stor hjälp för att exempelvis bedöma omfattning och utreda brandorsak, vilket gör att de kan agera snabbare och mer effektivt.

 • Realtidsövervakning
 • Egen larmcentral
 • Säkrast möjliga larmöverföring
 • Livstids materialgaranti
 • Lokala i hela landet
 • Support dygnet runt
 • Uppkoppling dygnet runt

Driftlarm

De flesta företag är beroende av vissa funktioner och processer. Det kan exempelvis vara att frysar, kylar och serverrum fungerar eller att en maskin i en process aldrig stannar. Ett driftlarm hjälper dig att åtgärda kostsamma driftstopp och reducera skador.

När en funktion havererar signalerar driftlarmet på det sätt som vi kommit överens om. Exempelvis kan en siren ljuda eller en varningslampa tändas. I alla händelser nås larmcentralen av varningen och vidtar överenskommen åtgärd. När ett driftlarm kommer in till larmcentralen agerar operatören enligt förutbestämda instruktioner. Det vanliga är att du, någon annan på företaget eller en jourtekniker kontaktas för att avhjälpa problemet.

 • Egen larmcentral
 • Effektiv skadereducering
 • Support dygnet runt
 • Tillgång till Mina Sidor
 • Livstids materialgaranti
 • Kostnadseffektivt
 • Lokala i hela landet
 • Väktare skickas vid behov
 • Larmöversikt via Mina sidor

Vill du uppgradera ditt larm till Securitas Direct?

Sitter du med ett företagslarm från en annan leverantör idag, men vill få tillgång till alla våra fördelar? Många företag väljer att uppgradera sin befintliga larmanläggning till Securitas Direct, för att få bättre ekonomi, funktioner och service.
Du kanske redan har ett befintligt företagslarm som du vill ansluta till en certifierad larmcentral? Eller precis har flyttat till ny lokal och vill kunna ansluta det installerade larmet? Då hjälper vi dig gärna att uppgradera ditt larm, så att du enkelt kan dra nytta av Securitas Direct alla tjänster – utan att behöva byta ut hela ditt befintliga säkerhetssystem. Efter konverteringen omfattas hela larmet av vår livstids materialgaranti.

Att uppgradera/konvertera ett larm innebär att du kan behålla vissa delar av din larmanläggning, exempelvis detektorer och magnetkontakter, samtidigt som vi installerar en ny centralenhet och ansluter ditt larm till vår larmcentral. I samma ögonblick som ditt företag blir kund hos oss får du också tillgång till alla våra fördelar, som egen larmcentral bemannad dygnet runt, fria väktarutryckningar, bättre garantier och vår smarta kundportal Mina Sidor.

Vi ansluter din anläggning till vår larmcentral och ger dig samtidigt tillgång till alla våra tjänster. Dessutom tar Securitas Direct fullt garantiansvar för dina befintliga fungerande larmkomponenter. Eftersom vi kan dra nytta av till exempel dina befintliga detektorer kan en uppgradering/konvertering ofta bli en både smidig och kostnadseffektiv lösning för företaget.

Kontakta oss idag så berättar vi mer.

Säkerhetspartner arbetar på följande orter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

.
Vi är SECURITAS DIRECT
Securitas Direct Partner
PROFFESSIONAL PARTNER