Driftlarm

Våra driftlarmsalternativ

Säkerhetspartner erbjuder många typer av driftlarm för olika verksamheter och branscher. Det kan vara t.ex. ett temperaturlarm för kylar, frysar och serverrum. Vi kan bland annat hantera larm för:

  • Temperatur
  • Vattennivåer
  • Gas
  • Luftfuktighet

Minska personalkostnader och öka säkerheten med ett driftlarm.

Kontakta Säkerhetspartner idag så berättar vi mer och hjälper dig hitta rätt lösning för din verksamhet.

Temperaturövervakning

Fel temperatur är något som kan bli dyrt oavsett om det är i ett serverrum eller när en frys i livsmedelsbutiken går sönder och detta upptäcks för sent.

Att minska den manuella mätningen som idag görs hos många som handhar livsmedel minskar direkt personalkostnaden och ökar också säkerheten – att det garanterat blir gjort vid rätt tider och journalfört.

Securitas Direct temperaturövervakning

Denna produkt lämpar sig t ex bra för att övervaka temperaturen i serverrum eller kylar/frysar. Om temperaturen når över den brytpunkt som kunden själv bestämmer skickas signalen till Securitas Direct larmcentral som sedan utför den åtgärd som kunden önskar. Det kan vara att ta kontakt med kontaktperson, servicetekniker eller skicka ut väktare till plats som utför en åtgärd/kontroll som kunden bestämt.

Säkerhetspartner arbetar på följande orter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

.
Vi är SECURITAS DIRECT
Securitas Direct Partner
PROFFESSIONAL PARTNER