Företagslarm Verisure

Enkelt, smart & säkert

Med ett företagslarm från Verisure, som levererar larm till företag i hela Sverige, är din verksamhet i trygga händer. Företagslarmet skyddar din verksamhet och dina anställda dygnet runt, året om. Med unika produkter och tjänster kan man avbryta pågående inbrott, minimera stöld och skadegörelse samt skapa en tryggare arbetsmiljö för dina anställda. Verisure företagslarm är enkelt, smart och säkert.

  • Larm till företag, föreningar och verksamheter
  • Trådlöst larm uppkopplat till vår larmcentral
  • Inbrottslarm med kameraövervakning som tillval
  • Unika produkter och tjänster som förebygger och avbryter inbrott
  • Håll koll på verksamheten och styr larmet via Verisure App var du än befinner dig

Verisure har över 30 års branscherfarenhet, Sveriges största larmcentral och samarbeten med Sveriges största väktarorganisation, polis och räddningstjänst.
Den viktigaste delen i ett larmsystem är det som förebygger ett inbrott. När du har ett företagslarm från Verisure kan vi upptäcka och förhindra att ett inbrott ens påbörjas. Om ett inbrott ändå skulle ske kan vi avbryta ett aktivt inbrott med hjälp av bland annat ZeroVision® rökgenerator.

Våra företagslarm är till för att du ska känna att din verksamhet är säker, oavsett var du befinner dig. Med fria väktarutryckningar och Sveriges största larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om, så finns vi alltid här för dig och dina anställda.

Förenklat företagande med Verisure App

Med Verisure App får du en mängd användbara funktioner. Appen ger dig bättre koll på larmsystemet och en betydligt smidigare arbetsdag.

Mina sidor

Med ett företagslarm från Verisure får du tillgång till Mina Sidor. Det blir din privata webbplats, en kontrollpanel där du kan sköta mycket av det som rör ditt system. Där kan du övervaka och styra många av systemets funktioner.

Kontakta Säkerhetspartner idag för att göra din arbetsplats trygg & säker med Verisure företagslarm.

Informationen är hämtad från verisure.se/foretagslarm

Appstyrt företagslarm

 Verisure företagslarm skyddar din verksamhet och dina anställda dygnet runt, året om.

Säkerhetspartner arbetar på följande orter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

.
Vi är SECURITAS DIRECT
Securitas Direct Partner
PROFFESSIONAL PARTNER