Passersystem

passersystem RCO VAKA AxemaSäkerhetspartner arbetar idag med de flesta större passersystemen på marknaden såsom RCO, Axema, Aptus m fl. Detta gör att vi idag kan leverera passersystem som är allt från en dörrmiljö till 65000 dörrmiljöer i samma passersystem.

Tanken med ett passersystem är oftast att man vill ersätta nycklarnas dagliga användning. Passersystemet hjälper kunden att styra tillträdet och bestämma säkerhetsnivåer på de olika dörrarna i fastigheten.

Några av fördelarna med passersystem som kan nämnas är:

  • att ingen obehörig skall komma in
  • man kan styra vem som skall ha tillträde till vilket område
  • om någon tappar sitt kort/bricka kan man själv aktivera och avaktivera kort/brickor på ett enkelt sätt
  • vid strömavbrott påverkas inte dörrarna då passersystemet normalt sett har separat strömförsörjning med batteribackup
  • vid stöld eller liknande finns alla händelser lagrade i en händelselogg

Idag finns många kringfunktioner som enkelt kan kopplas in, t ex porttelefon, bokningstavlor för tvättstugor eller andra gemensamma utrymmen. För att få ett så enkelt handhavande som möjligt kan även sammankoppling med inbrottslarm göras. Passersystemet kan också användas för att styra belysning och ventilation vilket är bra både för ekonomi och miljö.

Säkerhetspartner hjälper Er från projektering till installation och därefter med löpande underhåll av Ert passersystem.

 

Här kan Du läsa mer om VAKA - En ny generation passersystem från Axema

 

Kontakta oss gärna för ett besök.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varumärken - Passersystem

Aptus - Passersystem

Aptus är ett fristående bolag inom ASSA Abloy som arbetar för att förenkla nyckelhantering för fastighetsägare runt om i norden. Idag är Aptus en av de ledande leverantörerna av passagesystem, bokningssystem och porttelefonisystem för flerbostadshus.

Läs mer...

AXEMA - Passersystem

Axema utvecklar produkter inom passersystem och marknadsför idag ett sortiment av kodlås, porttelefoner och kortläsare samt det nya IP-baserade passersystemet VAKA.

Läs mer...

RCO - Passersystem

RCO är marknadsledande när det gäller produkter och system för elektronisk, nyckelfri låsning. Allt från avancerade passersystem som systemet R-card M5 till enkla kodlås.

Läs mer...

Orter där vi arbetar med passersystem

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018