Kameraövervakning

kameraovervakning kamerabevakning AxisFörutom att Säkerhetspartner säljer tekniken till kameraövervakning, levererar vi gärna en helhetslösning inom kamerabevakning (CCTV). Vi har även möjlighet att koppla övervakningskamerorna till Securitas Direct larmcentral så att möjlighet finns att få en åtgärd direkt och inte bara se vad som hänt i efterhand, se mer under Observer Direct.

Det sätt vi arbetar på grundar sig i ett besök där vi visar vilka möjligheter som finns, lyssnar av vilka önskemål som Ni har samtidigt som vi kontrollerar möjligheterna lokalmässigt för en eventuell installation. Vi hjälper Er gärna med vad som gäller ”Lagen om allmän kamerabevakning” och ”Personuppgiftslagen”.

Efter besöket tar vi med oss all information ”hem” där vi syr ihop den lösning som vi anser passar Er bäst. Till hjälp har vi vår egen erfarenhet inom larm, säkerhetsbranschen och kameraövervakning. Vi har personal som tidigare har arbetat med fotografering vilket ger ett bildkunnande som vi anser är mycket viktigt. Just kamerans placering och inställning är något som vi lägger stor vikt vid, om det felar här kan det i en situation bli helt meningslöst med kameraövervakning.

Övervakningskameror - säkerhetskameror är nog ett av de mest effektiva och ekonomiska alternativ som finns för att förebygga, förhindra och avslöja brott. Dessutom kan det i många fall räknas som en extra trygghet, oavsett om man bevakar en butik, en parkering eller ett fritidshus.

Idag ser de flesta människor positivt på kameraövervakning, detta har blivit ett respekterat hjälpmedel att nå målet med större trygghet för både personal och kund. Kameraövervakning är inte bara användbart för att förebygga brott och säkra bevis, den kan även vara ett bra hjälpmedel i den dagliga verksamheten t ex se vilken bil som angör lastkajen, vem som kommer på besök eller som säkerhetskamera vid ensamarbeten.

Vi jobbar med flera olika leverantörer och tillsammans har vi en mycket stor produkterfarenhet och ett brett utbud av kända varumärken.

Säkerhetspartner hjälper Er från projektering, installation till efterföljande tjänster.

Kontakta oss gärna för ett besök.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Varumärken - Kamerabevakning

Milestone Systems - Intelligent mjukvara för kamerabevakning

Milestone Systems grundades 1998 och är globalt branschledande inom IP programvara för att hantera kameraövervakning.

Läs mer...

AXIS - IP kamerabevakning

Axis erbjuder nätverksvideolösningar för professionella installationer. Företaget är global marknadsledare inom nätverksvideo och en drivande kraft bakom övergången från analog till digital videoövervakning.

Läs mer...

Orter där vi arbetar med kamerabevakning

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018