Brandlarm - Utrymningslarm

brandlarm utrymningslarmEn automatisk brandlarmsanläggning är ett viktigt system för att upptäcka begynnande bränder i ett så tidigt skede att släckningsåtgärder kan vidtas eller så att betryggande utrymning kan ske. Detta innebär att en larmsignal måste nå fram till berörd personal och integreras i den övriga brandskyddsorganisationen.

En korrekt utförd brandlarmsanläggning bidrar till att såväl rädda liv som att reducera brandskadekostnader.

Utförandet av brandlarmsanläggningar finns beskrivet i ”Regler för automatisk brandlarmsanläggning, SBF 110:6”. Det är en grundläggande förutsättning att den används av företag med kvalificerad personal med omfattande kunskaper och erfarenheter.

I SBF anges att projektering ska utföras av en ”anläggarfirma” eller ”Behörig ingenjör brandlarm” samt att inkoppling och avprovning ska utföras av en ”anläggarfirma brandlarm”.

Vi har ett väl utvecklat samarbete med Protectum som är certifierad anläggarfirma för brandlarm. Tillsammans installerar och underhåller vi skräddarsydda brandlarm, med låga underhållskostnader.

En fastighet kan man bygga upp igen, men vad händer med Ert varumärke? Vem vänder sig Era kunder till under tiden Ni inte kan producera?

Kontakta oss gärna för ett besök.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Orter där vi arbetar med Brandlarm och utrymningslarm

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018