Temperaturövervakning - Driftlarm

iceFel temperatur är något som kan bli dyrt oavsett om det är i ett serverrum eller när en frys i livsmedelsbutiken går sönder och detta upptäcks för sent.

Att kunna minska den manuella mätningen som idag görs hos många som handhar livsmedel minskar ju direkt personalkostnaden och ökar också säkerheten - att det garanterat blir gjort vid rätt tider och journalfört.

Vi arbetar i första hand på två sätt när det gäller temperaturövervakning.

Securitas Direct har en egen produkt just för temperaturövervakning.

Denna produkt lämpar sig t ex bra för att övervaka temperaturen i serverrum eller kylar/frysar. Om temperaturen når över den brytpunkt som kunden själv bestämmer skickas signalen till Securitas Direct larmcentral som sedan utför den åtgärd som kunden önskar. Det kan vara att ta kontakt med kontaktperson, servicetekniker eller skicka ut väktare till plats som utför en åtgärd/kontroll som kunden bestämt.

Med systemet Testo Saveris har vi ett komplett övervakningssystem/datalogger när det gäller temperaturer i kylar/frysar och även i vätskor.

I detta system lagras temperaturen så ofta som kunden vill, sedan kan rapporter och grafer tas ut på ett enkelt sätt från systemet. Många gånger sparar detta mycket tid då det ofta betyder att man slipper den manuella mätning som görs t ex i livsmedelsbutiker m fl. Testo Saveris kan även skicka ut driftlarm som e-post eller SMS, i dessa fall ser man vilken givare som larmar och vad temperaturen är. Detta driftlarm går också att koppla till Securitas Direct larmcentral.

 

Orter där vi arbetar med dessa produkter

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018