Securitas Direct - Företagslarm

sec logoSäkerhetspartner är partner till Securitas Direct som idag står för ca 70 % av alla installationer av företagslarm och villalarm i Sverige.

Teknik som ligger i framkant och ett avtal som innefattar allt med bl a fri service och kostnadsfria väktarutryckningar så att man enkelt kan budgetera sina kostnader gör att allt fler väljer att skydda sitt företag och hem med Securitas Direct. Lägg därtill att man har Sveriges främsta larmcentral med handhavandehjälp och teknisk support dygnet runt så är det inte svårt att förstå varför en så stor andel väljer att skydda sig med Securitas Direct.

Oavsett om det gäller kameror kopplade till larmcentral, inbrottslarm för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse, personskydd för skydd mot hot och rån, rökvarning eller brandvarning för att upptäcka en brand så tidigt som möjligt, skydd av byggarbetsplats eller uppgradering av sitt befintliga larmavtal till ett modernt avtal med fria väktarutryckningar och fullserviceavtal utan oförutsedda kostnader så erbjuder Securitas Direct en lösning på detta.

 

Vill du uppgradera ditt larm till Securitas Direct?

Konvertering topp 780x420

Sitter du med ett företagslarm från en annan leverantör idag, men vill få tillgång till alla våra fördelar? Många företag väljer att uppgradera sin befintliga larmanläggning till Securitas Direct, för att få bättre ekonomi, funktioner och service.

Läs mer här

 

Personskydd - säkerhet för personalen

personskydd 780x420

Ingen ska känna sig hotad på jobbet. Med oss är personalen aldrig ensam.
Ett överfallslarm integrerat i ditt säkerhetssystem sätter din personal i ständig kontakt med vår larmcentral. Vi finns för dig!

Läs mer här

 

Brandskydd - stoppa branden i tid

brandlarm 780x420Ett professionellt brandvarningssystem är avgörande för att stoppa branden i tid.
Snabb detektering, en detektor reagerar på rök eller värme och skickar en säker signal till larmcentralen som omedelbart agerar. Finns en ansluten fotodetektor skickas även en bildsekvens.

Läs mer här  

 

Driftsäkerhet - Processer som måste fungera

driftlarm 780x420De flesta företag är beroende av vissa funktioner och processer. Det kan exempelvis vara att frysar och kylrum fungerar eller att en maskin i en process aldrig stannar. Ett driftlarm hjälper dig att åtgärda kostsamma driftstopp och reducera skadorna väsentligt. 

Läs mer här

 

Vi har larmlösningen, oavsett bransch och verksamhet

Vi vet att behoven kan vara mycket olika från ett företag till ett annat, att kraven varierar från en bransch till en annan. Men vi vet också att vi kan vårt jobb och att en bra larmlösning i regel ligger närmare än man tror. Oftast på andra sidan av ett konstruktivt samtal.

Butikslarm för företag inom handel

Kontorslarm – en god investering

Förebyggande lösningar för industri och verkstad

Selektivt skyddslarm inom hälso- och sjukvård

Anpassade larm för bygg och anläggning

Larm för restaurang, bar och café

Inbrottslarm och punktlarm för kyrkor och församlingar

Larm till klubbar och föreningar

Larmsäkerhet för gårdar och lantbruk

Larm för offentlig verksamhet

Läs mer här

 

Läs gärna mer på http://www.securitasdirect.se/foretag

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Orter där vi arbetar med Securitas Direct och Observer Direct

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Vaggeryd, Skillingaryd, Ödeshög, Tranås, Boxholm, Gränna, Höglandet d v s Nässjö, Eksjö, Vetlanda och dess närområden.

Om Ni har frågor som gäller annat geografiskt område går det bra att kontakta oss ändå, vi har samarbete med företag över större delen av Sverige.

Copyright 2017 © Säkerhetspartner AB - info@sakerhetspartner.nu - Tel 036-16 05 90
Webbsida byggd av Joomlaproffs.se

Guldsigill 2018